ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έτοιμοι για το «Hungarian Kickboxing World Cup 2023» οι Πόντιοι Καγκελίδης και Καλιονίδης
Έτοιμοι για το «Hungarian Kickboxing World Cup 2023» οι Πόντιοι Καγκελίδης και Καλιονίδης
14 Ιούν
0
Σχόλια

Έτοιμοι για το «Hungarian Kickboxing World Cup 2023» οι Πόντιοι Καγκελίδης και Καλιονίδης

Έτοιμοι για μια ακόμη διάκριση είναι οι Πόντιοι αθλητές του kickboxing, Σάββας Καγκελίδης και Θοδωρής Καλιονίδης, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kickboxing που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία 15-18 Ιουνίου.

Οι αθλητές του BG KICKBOXING ACADEMY προετοιμάστηκαν σκληρά με τους προπονητές τους, Μπάμπη Παπαδόπουλο και Γιώργο Χαλκίδη, ώστε για μια ακόμη φορά θα σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία.

Να θυμίσουμε πως ο Σάββας Καγκελίδης είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής WAKO (επίσημη Ομοσπονδία kickboxing, αναγνωρισμένη και από την Ολυμπιακή Επιτροπή).

Είναι αήττητος τα τελευταία χρόνια, τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις όσο και σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες, έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους τους οποίους έχει διεκδικήσει.

Από την άλλη, ο Θοδωρής Καλιονίδης, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, με τελευταίες επιτυχίες του την κατάκτηση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO KARLOVAC OPEN 2023.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.