ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»
Προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»
(Φωτο: Σωματείο Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα)
12 Ιούν
0
Σχόλια

Προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»

Το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στην Ι. Μ. Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο και στον Άγιο Γεώργιο Περιστερεώτα, στο Ροδοχώρι Νάουσας.

Η εξόρμηση περιλαμβάνει παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας (διάρκεια 8:00-11:00 π.μ.), φιλοξενία στον χώρο έκθεσης των κειμηλίων, ξενάγηση και πληροφόρηση για την ιστορία της Ιεράς Μονής και για τα διασωθέντα σε αυτήν κειμήλια, αλλά και για την ανιστόρηση στον χώρο, τη δημιουργία των ξενώνων, τους υπάρχοντες τάφους Ποντίων.

Ελεύθερος χρόνος για καφέ, ψώνια, κ.τ.λ. Γεύμα εξ ιδίων και αναχώρηση για το Ροδοχώρι της Νάουσας.

Επίσκεψη – προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, πληροφόρηση για την ιστορία της Ιεράς Μονής στον Πόντο αλλά και την ιστορία της ανιστόρησής της στην Ελλάδα, ξενάγηση στον χώρο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και καφέ και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη (περίπου στις 18:00).

Κόστος 15€/άτομο.

Αναχώρηση 7:00 π.μ. από Θέρμη, 7:30 π.μ. από Πλατεία Αριστοτέλους.

Τηλ. επικοινωνίας (πρωί-απόγευμα): Γ. Αδαμίδης 6970367967, Γ. Κυριακίδης 6972449902, Ε. Παπαδοπούλου (μόνο απόγευμα) 6976358861.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.