ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Πόντιος Δημήτρης Σπυρίδης θα αγωνιστεί στη διοργάνωση «X-Treme Championship 2»- Στην αποστολή άλλοι 2 Έλληνες αθλητές
Ο Πόντιος Δημήτρης Σπυρίδης θα αγωνιστεί στη διοργάνωση «X-Treme Championship 2»- Στην αποστολή άλλοι 2 Έλληνες αθλητές
09 Ιούν
0
Σχόλια

Ο Πόντιος Δημήτρης Σπυρίδης θα αγωνιστεί στη διοργάνωση «X-Treme Championship 2»- Στην αποστολή άλλοι 2 Έλληνες αθλητές

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μεικτών Πολεμικών Τεχνών έπειτα από πρόσκληση της Κυπριακής Ομοσπονδίας οργανώνει ελληνική αποστολή που θα παραβρεθεί στο νησί της Αφροδίτης στις 10 Ιουνίου.

Στην βραδιά επίλεκτων αθλητών Xtreme2 – clash of the titans, υπό την αιγίδα της CMMAF, θα ταξιδέψουν τρεις έλληνες αθλητές μέλη της εθνικής ομάδας της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. .

Αναλυτικότερα θα αγωνισθούν σε αγώνες mma και σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας IMMAF οι :

Ζιάκας Γεώργιος στα 65.8 kg με προπονητή τον Μουμτζή Βαγγέλη

Σπυρίδης Δημήτρης στα 70.1 kg με προπονητή τον Ιωαννίδη Γιάννη και

Μπιρολ Στέφανος στα 77 kg με προπονητές Μιχαηλίδη Αντρέα και Λασκαρίδη Χρήστο.

«Με σκοπό την εμπειρία των αθλητών των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και Κύπρου ενόψιν του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της IMMAF τον Σεπτέμβριο του 2023 , αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Στέφανου Χαραλάμπους με τον οποίο η υγιή συνεργασία κρατάει πολλά χρόνια. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Παπακωνσταντίνου Δημήτρης θα συνοδέψει την ελληνική αποστολή κι ευχόμαστε οι αθλητές μας να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.» δήλωσε ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. Δημητρίου Δημήτρης.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.