ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 28η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 28η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης
08 Ιούν
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 28η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε η 28η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης, στα γραφεία του Συλλόγου, εντός του Πνευματικού Κέντρου Πολίχνης “Χρύσανθος Θεοδωρίδης”.

Μία δράση που αποτελεί πυλώνα στον ετήσιο προγραμματισμό της Ένωσης τα τελευταία 14 χρόνια, με γνώμονα τον εθελοντισμό και την προσφορά προς το συνάνθρωπό μας, στέφθηκε με επιτυχία ακόμη μια φορά.

Προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό… το αίμα τους, οι εθελοντές αιμοδότες συνεισέφεραν τόσο στον ασθενή, όσο και στο εθνικό σύστημα υγείας.

Η επιτυχία είναι καρπός συλλογικής προσπάθειας και εμείς οι απόγονοι προσφύγων το γνωρίζουμε πολύ καλά! Με αφορμή λοιπόν, την 28η εθελοντική αιμοδοσία, η Ένωση Ποντίων Πολίχνης απευθύνει, μέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους -επί χρόνια- εθελοντές αιμοδότες για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες εκφράζει το ΔΣ προς το προσωπικό του Α.Ν. Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, με το οποίο συνεργαζόντε άψογα περισσότερα από δέκα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.