ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. σχετικά με τη δημόσια συγνώμη από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» (βίντεο)
Η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. σχετικά με τη δημόσια συγνώμη από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» (βίντεο)
(Φωτο: enikos.gr)
04 Ιούν
0
Σχόλια

Η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. σχετικά με τη δημόσια συγνώμη από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» (βίντεο)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αναφορικά με τη δημόσια συγνώμη από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», σχετικά με το περιστατικό με την μπλούζα του γενοκτόνου Μουσταφά Κεμάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, στην εκπομπή του Alpha TV «Καλύτερα δε γίνεται», οι παρουσιαστές παραδέχθηκαν την προσβλητική “παρουσίαση” του γενοκτόνου Μουσταφά Κεμάλ στην εκπομπή τους την προηγούμενη εβδομάδα και έδωσαν μια ξεκάθαρη και δημόσια απάντηση στην επίσημη επιστολή της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που επιδόθηκε μετά το απαράδεκτο συμβάν του περασμένου Σαββάτου.

Ακούγοντας την ειλικρινή τους συγγνώμη δεν μπορούμε παρά να την αποδεχθούμε με ικανοποίηση, ευελπιστώντας ότι αυτό το δυστυχές περιστατικό θα συνετίσει τους επόμενους που θα σκεφτούν να “αστειευτούν” με ιστορικές προσωπικότητες που αιματοκύλισαν την Ανθρωπότητα και δη τον λαό μας.

Ως Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος επαναλαμβάνουμε ότι θα είμαστε εδώ για να αγωνιζόμαστε για τον υπέρτατο σκοπό μας, που δεν είναι άλλος από τη Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων και των υπολοίπων χριστιανικών πληθυσμών που διαβιούσαν για χιλιετίες στην επικράτεια της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας.

Έχοντας βιώσει την φασιστική και γενοκτονική πολιτική Νεότουρκων και Κεμαλικών κατά τον προηγούμενο αιώνα και την εξέλιξη αυτών στο σήμερα, δηλαδή τον τουρκικό νεοθωμανισμό, έχουμε χρέος να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να αναπαράγει -ούτε καν υπό μορφή σάτιρας- προσωπικότητες που πρωταρχικό τους μέλημα είχαν την καταστροφή της ανθρώπινης ζωής».

Video Credits: Alpha TV

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.