ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αφιέρωμα του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας στον «Ακριτικό Κύκλο» και το «Ποντιακό Αντάρτικο» (βίντεο)
Αφιέρωμα του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας στον «Ακριτικό Κύκλο» και το «Ποντιακό Αντάρτικο» (βίντεο)
03 Ιούν
0
Σχόλια

Αφιέρωμα του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας στον «Ακριτικό Κύκλο» και το «Ποντιακό Αντάρτικο» (βίντεο)

Το αφιέρωμα του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας στον «Ακριτικό κύκλο» και το «Ποντιακό Αντάρτικο» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης-παρουσίασης του βιβλίου «Η ΑΡΓΙΘΕΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ – ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας με συνδιοργανωτές το Σύλλογο ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ Λάρισας “Άγιος Νικόλαος”, το Σύλλογο Ποντίων Λάρισας και την ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ του Δήμου Λάρισας, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση “ΘΑΥΜΑ”.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Νίκος Παπαρούνας, εκπαιδευτικός, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Βόλου, η Κική Γιαμουρίδου, αρθρογράφος και Αντιπρόεδρος της Φιλανθρωπικής Δράσης “ΘΑΥΜΑ”.

Την παρουσίαση συντόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Λάρισας, Κώστας Σιατραβάνης, ενώ συμμετείχε και η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Αργιθεατών Λάρισας.

Η επιμέλεια του αφιερώματος ήταν του Αχιλλέα Λέρα, ενώ την παρουσίαση έκανε η Νατάσα Τρανουλίδου.

Στη  λύρα και το τραγούδι συνόδευσε ο Γρηγόρης Σιδεράς και στο νταούλι, ο Γιάννης Ζυρπιάδης.

Συμμετείχαν χορευτές του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας ο Πόντος.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.