ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αιμοδοσία ΕΠΟΝΑ: «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε» - Συγκεντρώθηκαν 51 μονάδες αίμα 
Αιμοδοσία ΕΠΟΝΑ: «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε» – Συγκεντρώθηκαν 51 μονάδες αίμα 
(Φωτο: ΕΠΟΝΑ)
30 Μάι
0
Σχόλια

Αιμοδοσία ΕΠΟΝΑ: «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε» – Συγκεντρώθηκαν 51 μονάδες αίμα 

Την Κυριακή 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 27η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» και τους τοπικούς συλλόγους του Δήμου Λαυρεωτικής, συγκεντρώνοντας 51 μονάδες αίματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟΝΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανελλιπώς συνδράμουν και στηρίζουν έμπρακτα, κάνοντας τις δράσεις αιμοδοσίας θεσμό στον Δήμο Λαυρεωτικής, αλλά και όλους όσους προσήλθαν και δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν για ιατρικούς λόγους. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Γ.Ο.Ν. Άγιος Σάββας για την διενέργεια των αιμοληψιών και την ενημέρωση που παρείχε στους αιμοδότες. Υπενθυμίζουμε πως όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην αιμοδοσία μπορούν να απευθυνθούν στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για την τράπεζα αίματος της Ε.Πο.Ν.Α. όποτε το επιθυμήσουν.

Η εν λόγω αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων της για τη 19η Μαΐου με το σύνθημα «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε».

Το χρέος προς τους προγόνους μας, αλλά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί κινητήριο δύναμη για να προσφέρουμε το ύψιστο δώρο της ζωής μέσα από την κορυφαία πράξη εθελοντισμού.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη, 28η αιμοδοσία μας!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.