ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού: «Μνήμη και Γνώση, γέφυρες που ενώνουν: Γνωρίζοντας την ιστορία της πόλης μου»
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού: «Μνήμη και Γνώση, γέφυρες που ενώνουν: Γνωρίζοντας την ιστορία της πόλης μου»
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)
25 Μάι
0
Σχόλια

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού: «Μνήμη και Γνώση, γέφυρες που ενώνουν: Γνωρίζοντας την ιστορία της πόλης μου»

Συνεδρίασε η εξαμελής Κριτική Επιτροπή για την αξιολόγηση των έργων του μαθητικού διαγωνισμού «Μνήμη και Γνώση, γέφυρες που ενώνουν: Γνωρίζοντας την ιστορία της πόλης μου», η σύνθεση της οποίας υπήρξε η ακόλουθη:
• Εκ μέρους του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο Βαγγέλης Νικοθόδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και η Θεοδώρου Κορίνα (Κυριακή) Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
• Εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών ο Παυλίδης Αντώνης Πρόεδρος και η Χαριτίδου Γεωργία Γεν. Γραμματέας (και Γεν. Γραμματέα της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών).
• Εκ μέρους της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης ο Ιορδανίδης Ηλίας Πρόεδρος και ο Ιωακείμ Καρεπίδης μέλος.

Η επιτροπή αφού εξέτασε προσεκτικά όλα τα έργα των μαθητών, κατέληξε στη βράβευση των εξής έργων ανά εκπαιδευτική βαθμίδα:

•Δημοτικό: 1ο Βραβείο στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού για το ποίημα «Θα σας πω μιαν ιστορίαν»

•Γυμνάσιο: Η Επιτροπή ισοψήφησε και το 1ο βραβείο απονέμεται από κοινού:
o στο 1ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης για το θεατρικό έργο «Το Σεντούκι» και
o στο 2ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης για το ντοκιμαντέρ «Από την Αργυρούπολη του Πόντου στην Αργυρούπολη Αττικής» των μαθητών Δήμα Μιλτιάδη και Καρεπίδου Χρυσής.

•Λύκειο: 1ο Βραβείο στο 3ο Ενιαίο Λύκειο Αργυρούπολης για τα έργα:
o «Η ατίμωση» της μαθήτριας Αρώνη Ελευθερίας,
o «Η αναβίωση της Ιστορικής μνήμης» της μαθήτριας Φυλακτού Θεοδώρας και
o το διήγημα «Τα παιδιά της προσφυγιάς» του μαθητή Πετρόπουλου Κων/νου.

Η βράβευση των μαθητών και των σχολικών μονάδων που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, στις εκδηλώσεις «Σταυρίτες» που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την εκδήλωση, θα συγκεκριμενοποιηθούν μέσω πρόσκλησης εκ μέρους της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης που θα ακολουθήσει.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.