ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος: «Ο Διάλογος είναι ο δρόμος προς την αλήθεια...»
Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος: «Ο Διάλογος είναι ο δρόμος προς την αλήθεια…»
(Φωτο: Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Π.Ο.Ε.)
17 Μάι
0
Σχόλια

Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος: «Ο Διάλογος είναι ο δρόμος προς την αλήθεια…»

Κατόπιν ανοιχτού καλέσματος της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, συγκεντρώθηκαν τη Τρίτη 16 Μαΐου 2023 στο Ενημερωτικό Περίπτερο της Νεολαίας, στην πλατεία Αριστοτέλους, η AYF Greece – Αρμενική Νεολαία Ελλάδος , ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης «ο Λεπενιώτης» , ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης και η Νεολαία Ε.Λ.Θ σε μια «Στρογγυλή Τράπεζα» για το ζήτημα της Γενοκτονίας.

Με την χρήση της μεθόδου Fishbowl, αναπτύχθηκε και συζητήθηκε από τους παρευρισκομένους, καθώς και από διερχόμενους, το ζήτημα της Γενοκτονίας και οι παράμετροί του στο σήμερα, προβληματισμοί, στόχοι και προοπτικές.

Κυριότερο προβληματισμό αποτέλεσαν τα μέσα και οι τρόποι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου, ενώ έγιναν προτάσεις συνεργασίας και κοινών δράσεων.

Τέλος, επισημάνθηκε η ανάγκη και η σημασία πραγματοποίησης τέτοιων συναντήσεων σε συστηματικότερη βάση. Ομόφωνα συμφωνήθηκε να ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον η επόμενη συνάντησή μας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.