ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στήθηκαν τα ενημερωτικά περίπτερα της Ε.Πο.Ν.Α. - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης 2023
Στήθηκαν τα ενημερωτικά περίπτερα της Ε.Πο.Ν.Α. – Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης 2023
(Φωτο: Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής)
15 Μάι
0
Σχόλια

Στήθηκαν τα ενημερωτικά περίπτερα της Ε.Πο.Ν.Α. – Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης 2023

Από την Κυριακή 14 Μαΐου έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, θα βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος το Ενημερωτικό Περίπτερο της Ε.Πο.Ν.Α. για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Όπως κάθε χρόνο, στο περίπτερο θα υπάρχει υλικό με φωτογραφίες και ντοκουμέντα αναφορικά με τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής. Παράλληλα, θα παρουσιάζονται διάφορα δρώμενα, όπως μουσικά προγράμματα από μέλη και φίλους της Ένωσης και θα πραγματοποιηθεί, ακόμα, προβολή ταινιών και βίντεο.

Φυσικά, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν και το διαδικτυακό υλικό της Ένωσης Ποντίων Νεολαίας Αττικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο, επίσης, αποτελείται από ομιλίες και μουσικά αφιερώματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την οργάνωση και υλοποίηση των Εκδηλώσεων Μνήμης, η Ε.Πο.Ν.Α. θα συνεργαστεί με την Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Π.Ο.Ε. (Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε ), την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Νοτίου Ελλάδος και Νήσων (ΠΕΝ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων ) και τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής (Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.