ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αναβλήθηκε η πρώτη μέρα του διημέρου της «Τραπεζούντας» Φυλής - Σάββατο και Κυριακή το πολιτιστικό διήμερο
Αναβλήθηκε η πρώτη μέρα του διημέρου της «Τραπεζούντας» Φυλής – Σάββατο και Κυριακή το πολιτιστικό διήμερο
06 Μάι
0
Σχόλια

Αναβλήθηκε η πρώτη μέρα του διημέρου της «Τραπεζούντας» Φυλής – Σάββατο και Κυριακή το πολιτιστικό διήμερο

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα». Το πολιτιστικό διήμερο του Συλλόγου πραγματοποιείται κάθε χρόνο 05 και 06 Μαΐου προς τιμή του Αγίου Γεωργίου. Ωστόσο, την Παρασκευή 05 Μαΐου το πανηγύρι δεν διεξήχθη λόγω κακοκαιρίας, με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα να μεταφέρεται για την Κυριακή 07 Μαΐου.

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία ήταν προγραμματισμένο να χορέψουν την Παρασκευή, θα παρουσιάσουν χορούς του Πόντου το Σάββατο και εν συνεχεία θα ακολουθήσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 06 Μαΐου:

Το πρωί, στις 7:00, θα γίνει Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.

21:00 θα γίνει έναρξη των εκδηλώσεων με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ποντιακό πρόγραμμα με τους Μπάμπη Ιορδανίδη στο τραγούδι, Γιώργο Μωϋσιαδη στη λύρα, Μίλτο Κυριλλίδη στο τραγούδι και τη λύρα, Γιώργο Αβραμίδη στα τύμπανα, Δημήτρη Μιχαηλίδη στα πλήκτρα και Κυριάκο Παρχαρίδη στο νταούλι.

Την Κυριακή 07 Μαΐου το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Γαβρίλος Σιδηροπούλος στο τραγούδι, Χάρης Αθανασιάδης στη λύρα, Μίλτος Κυριλλίδης στο τραγούδι και τη λύρα, Στέλιος Χατζησαββίδης στα πλήκτρα και Γιάννης Αντωνιάδης στα τύμπανα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.