ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας ΠΟΕ: Συντονισμένες αιμοδοσίες με κεντρικό σύνθημα: «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε»
Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας ΠΟΕ: Συντονισμένες αιμοδοσίες με κεντρικό σύνθημα: «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε»
(Φωτο: Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος)
05 Μάι
0
Σχόλια

Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας ΠΟΕ: Συντονισμένες αιμοδοσίες με κεντρικό σύνθημα: «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε»

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ανακοινώνει πως, για ακόμα μια φορά, θα λάβουν χώρα ανά το Πανελλήνιο, συντονισμένες αιμοδοσίες με κεντρικό σύνθημα «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε».

Η πρωτοβουλία αυτή θα ξεκινήσει τον μήνα Μάιο, που είναι αφιερωμένος στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, και φέτος -για πρώτη φορά- θα συνεχιστεί καθόλη την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, λόγω των αυξημένων αναγκών για φιάλες αίματος την περίοδο εκείνη, σε συνδυασμό με την μειωμένη προσέλευση αιμοδοτών.

Κάθε μήνα (Μάιο – Αύγουστο), θα πραγματοποιούνται, σε συνεργασία με τα εκάστοτε Σωματεία, αιμοδοσίες στις πέντε επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες της Ομοσπονδίας. Η δράση θα ξεκινήσει τον Μάιο, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τον Ιούνιο θα συνεχίσει η Π.Ε.Ν. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Έπεται τον μήνα Ιούλιο η Π.Ε.Ν. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, ενώ ο κύκλος των αιμοδοσιών θα κλείσει με την Π.Ε.Ν. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, τον Αύγουστο.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω ανακοινώσεων, θα μπορεί κανείς να δει σε ποια σημεία, ποιες μέρες και ώρες και από ποια Σωματεία πραγματοποιούνται αιμοδοσίες συνεργιστικά με την Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.