ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχονται εκλογές στο Σύλλογο Ποντίων Καρέα Βυρώνα
Έρχονται εκλογές στο Σύλλογο Ποντίων Καρέα Βυρώνα
06 Μάι
0
Σχόλια

Έρχονται εκλογές στο Σύλλογο Ποντίων Καρέα Βυρώνα

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Καρέα-Βύρωνα να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή εκλογών που είναι προγραμματισμένη στις 07 Μαίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα του «ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΕΑ» (πρώην Κ.Ε.Φ.Ο.) με θέματα:

  • Λογοδοσία πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου
  • Οικονομικός Απολογισμός
  • Διάφορα Θέματα

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "Η παρουσία To Διάφορα ικονομικός Λογοδοσία θα xo0o010 Συμβουλίου Συνέλευση) Τακτική Καλούνται όλων Αστικού Κέντρου 07/05/2023 διεξαγωγή και Γενική τα Διοικητικό απασχολήσουν του μέλη κρίνεται του Συμβούλιο απαραίτητη. προτάσεις ςΑπολογισμός Πεπραγμένων τη Γενική του Διοικητικού Καρέα Κυριακή για Εκλογών (θα Συλλόγου του Συλλόγου πρώην την θεωρηθεί Ποντίων Συμβουλίου είναι τα εξής: Κ.Ε.Φ.Ο.). ώρα ανάδειξη ως Δεύτερη Καρέα-Βύρωνα Τα Τακτική θέματα στην Γεν. Ετήσια ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑ E-mail: ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAKTIKH ΕΤΟΣ Δ4 ΓΕΝΙΚΗ Καρέας, ΙΔΡΥΣΕΩΣ 16233 ΠΟΝΤΙΩΝ 22/04/2023 6977651728 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 1982 ΚΑΡΕΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑ"

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.