Παρουσιάστηκε «Το Στραβόξυλο» από το τμήμα θεάτρου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βεροίας)
04 Μάι
0
Σχόλια

Παρουσιάστηκε «Το Στραβόξυλο» από το τμήμα θεάτρου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχης Βέροιας παρουσίασε με την θεατρική της ομάδα, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας, το έργο του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα, Δημήτρη Ψαθά, «Το στραβόξυλο», στην ποντιακή διάλεκτο, σε σκηνοθεσία του Ελευθέριου Τσαχουρίδη.

Πριν ξεκινήσει η παράσταση η γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου, Τογκουσίδου Ευαγγελία, η οποία έκανε και την παρουσίαση της εκδήλωσης, κάλεσε στο βήμα τον επί χρόνια πρωτεργάτη της θεατρικής ομάδας, Λαμπριανό Ιντζεβίδη, τον «Θείο Λάμπη» όπως τον αποκαλούν στην Λέσχη, όπου του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την μεγάλη του προσφορά στο θέατρο, από τον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης, Χαράλαμπο Καπουρτίδη, σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)

Η παράσταση, με το συγκεκριμένο έργο, χάρισε πολύ γέλιο στον κόσμο που, για ακόμη μια φορά, τίμησε με την παρουσία του την Εύξεινο Λέσχη. Η κατάμεστη αίθουσα, η άριστη ερμηνεία των ηθοποιών και η αντίδραση του κόσμου, θύμισαν προ covid εποχές, κάτι που ήταν απαραίτητο σε όλους.Γι’ αυτό το αποτέλεσμα εργάστηκαν και συνεργάστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες, ο υπεύθυνος του διοικητικού συμβουλίου, Φωτιάδης Φιλοκτήμων, ο σκηνοθέτης, Τσαχουρίδης Ελευθέριος και οι ηθοποιοί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας, Τεχνικών Υπηρεσιών Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, Τουρισμού, Ασλανίδης Λάζαρος, Περιβάλλοντος Παπαδόπουλος Βασίλειος, Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ, Ρίζος Κωνσταντίνος, οι κύριοι Λαβασάς Αθανάσιος και Γεωργιάδης Γιάννης από την επιτροπή θεάτρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο Διοικητής Τροχαίας Βέροιας, Παρούτογλου Ιωσήφ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου και ο Ποντιακός Σύλλογος Μακροχωρίου.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί θερμά την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας, τον σκηνοθέτη Ελευθέριο Τσαχουρίδη, τους ηθοποιούς, την υπεύθυνη σκηνικών – ενδυματολογίας Βασιλική Μπρανιώτου, τους Στεφανίδη Σπυρίδωνα και Στολτίδη Ηλία για το στήσιμο της θεατρικής σκηνής, την καθηγήτρια αισθητικής Παπαδοπούλου Αικατερίνη, τους θεατές και φυσικά τον χορηγό της εκδήλωσης Καλδερίμογλου Πρόδρομο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.