ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΠΟΕ και η ΕΠΟΝΑ καλούν εθελοντές για τα ενημερωτικά περιπτερά της Γενοκτονίας
Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΠΟΕ και η ΕΠΟΝΑ καλούν εθελοντές για τα ενημερωτικά περιπτερά της Γενοκτονίας
29 Απρ
0
Σχόλια

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΠΟΕ και η ΕΠΟΝΑ καλούν εθελοντές για τα ενημερωτικά περιπτερά της Γενοκτονίας

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν εθελοντικά στα Ενημερωτικά Περίπτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η προθεσμία για την υποβολή είναι μέχρι 03/05/2023.

Γενικές πληροφορίες:

– Τα Περίπτερα θα λειτουργούν από 14 έως 19 Μαΐου και ώρες 08:00-00:00.
– Βασικές αρμοδιότητες των εθελοντών είναι η παρουσία τους στα Περίπτερα για την καθοδήγηση και ενημέρωση του κοινού και το μοίρασμα του ενημερωτικού φυλλαδίου της Ομοσπονδίας.
– Θα καθοριστούν δύο συναντήσεις για όλους όσους θα δηλώσουν ενδιαφέρον, ώστε να συζητηθεί περαιτέρω ο ρόλος των εθελοντών στα Περίπτερα και να λυθούν οποιεσδήποτε απορίες γύρω από το θέμα των Περιπτέρων.

Παραπάνω λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας, που έχει αναρτηθεί στο λογαριασμό της στο Facebook (Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε) και στο Instagram (@neolaiap.o.e_).

Τέλος, για όσους έχετε απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6971562283 (Αθήνα) / 6985982015 (Θεσσαλονίκη) ή να στείλετε email στα neolaia@poe.org.gr ή info@epona.gr.

Ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτό και να συμβάλετε με τον τρόπο σας στον κοινό μας σκοπό. Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη και πολύτιμη!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.