ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε κατάμεστη αίθουσα και με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε ο χορός του τμήματος νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
Σε κατάμεστη αίθουσα και με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε ο χορός του τμήματος νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
28 Απρ
0
Σχόλια

Σε κατάμεστη αίθουσα και με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε ο χορός του τμήματος νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Μοναδική επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του τμήματος Νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η πίστα πάντα γεμάτη με τον κόσμο να διασκεδάζει με τους ήχους της ποντιακής λύρας, του αγγείου, του κλαρίνου και του νταουλιού.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, άριστα οργανωμένη από τα νεότερα μέλη της Ευξείνου Λέσχης και με πολύ καλή διάθεση από όλους όπου πήρε σάρκα και οστά το «ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ».

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την κατασκευή και διατήρηση της καινοτόμου πλατφόρμας ηλεκτρονικού λεξικού ποντιακής διαλέκτου προς όφελος όλου του Ποντιακού Ελληνισμού.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)

Το Δ.Σ. της Λέσχης, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ευχαριστεί τα ηλεκτρονικά μέσα και τις τοπικές εφημερίδες για την προβολή της εκδήλωσης, όλους τους συντελεστές-εθελοντές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της, αλλά κυρίως ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη της Λέσχης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν, διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το παρών έδωσαν: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας και πρώην πρόεδρος της Λέσχης, Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού, Ασλανιδης Λάζαρος, ο Αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο Πρόεδρος του ΣΠΟΣ ΚΜ και Θ της ΠΟΕ, Κατσίδης Ευστάθιος, ο πρώην Πρόεδρος της Λέσχης, Σαρημιχαηλίδης Παύλος και πολλοί εκπρόσωποι των νεολαιών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.