ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τη θεατρική παράσταση «Το στραβόξυλον» θα παρουσιάσει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας
Τη θεατρική παράσταση «Το στραβόξυλον» θα παρουσιάσει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
26 Απρ
0
Σχόλια

Τη θεατρική παράσταση «Το στραβόξυλον» θα παρουσιάσει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 20:30, θα παρουσιάσει στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας,την ποντιακή θεατρική παράσταση με τίτλο, «Το στραβόξυλον» σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Τσαχουρίδη, με τη συμμετοχή του θεατρικού της τμήματος.

Η παράσταση είναι μια κωμωδία χαρακτήρων και κοινωνικής κριτικής και ασχολείται με την καθημερινότητα όπου ο Νικολάκης , εκ πεποιθήσεως γκρινιάρης και δύστροπος, είναι διευθυντής σ’ ένα εργοστάσιο υποδημάτων και ζει μαζί με την γυναίκα του και την ανιψιά του. Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, που δεν λέει να παντρευτεί. Εκείνη διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρο του και έναν πελάτη και…

Εισιτήρια διατίθενται στην γραμματεία της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα, από Κυριακή μέχρι Πέμπτη 17:00-19:00, τηλέφωνο επικοινωνίας 2331072060 και από τον έφορο τμημάτων, Γιάννη Κοτίδη 6944751972.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.