ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τρομερός Παροτσίδης στο «Spartan's Night III» - Ανάγκασε τον αντίπαλό του να εγκαταλείψει στο 2ο γύρο
Τρομερός Παροτσίδης στο «Spartan’s Night III» – Ανάγκασε τον αντίπαλό του να εγκαταλείψει στο 2ο γύρο
(Φωτο: ufight.gr)
24 Απρ
0
Σχόλια

Τρομερός Παροτσίδης στο «Spartan’s Night III» – Ανάγκασε τον αντίπαλό του να εγκαταλείψει στο 2ο γύρο

Ο Θεόφιλος Παροτσίδης στον πρώτο επαγγελματικό αγώνα της καριέρας του στο ρινγκ του «Spartan’s Night 3» ήταν εξαιρετικός.

Ο αθλητής του Παντελή Τζαφέρη και του «Mr. KO Gym» κατάφερε να πάρει την νίκη σταματώντας το έμπειρο Ολλανδό αντίπαλό του, Fathi Mohammed, στον δεύτερο γύρο.

Ο Παροτσίδης πέτυχε δύο νοκ ντάουν, έναν σε κάθε γύρο, έπειτα από γόνατα στο σώμα του αντιπάλου του (σε συκώτη και σπλήνα) που τον έκοψαν για τα καλά σε σημείο να μην μπορεί να συνεχίσει για τρίτο τρίλεπτο με τον Έλληνα μαχητή.

Ο αγώνας αυτός, όπως και κάθε ημιεπαγγελματική εμφάνιση του Παροτσίδη, στόχο έχουν να προετοιμάζουν τον αθλητή κυρίως για τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα της WAKO, όπου στοχεύει κάθε φορά να σηκώνει την ελληνική σημαία ψηλά.

Ο Παντζελής Τζαφέρης μιλώντας στο ufight.gr δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή του απέναντι σε έναν Ολλανδό με πολλές εικόνες μέσα από συμμετοχές του στο Enfusion και σε άλλα ευρωπαϊκά events.

Το γεγονός πως κατάφερνε να έχει σε κάθε περίσταση την απαραίτητη απόσταση και να βρίσκει κάθε φορά τα χτυπήματα που ήθελε, ήταν από τα πολύ θετικά του παιχνιδιού του.

Ο Παροτσίδης εξελίσσεται συνεχώς και σίγουρα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ελληνικού kickboxing για διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος. Αξίζει να τονίσουμε πως η μάχη κλείστηκε μόλις την περασμένη Δευτέρα του Πάσχα που αυτό δίνει ακόμα ένα παράσημο στον κικμπόξερ μας για την διάκρισή του αυτή.

Ο αγώνας του όπως και οι υπόλοιπες Ελληνο-Ολλανδικές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από την COSMOTE TV.

 

 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.