ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Όλα έτοιμα για το «Spartan's night III» - Τρεις Πόντιοι στην κάρτα αγώνων
Όλα έτοιμα για το «Spartan’s night III» – Τρεις Πόντιοι στην κάρτα αγώνων
21 Απρ
0
Σχόλια

Όλα έτοιμα για το «Spartan’s night III» – Τρεις Πόντιοι στην κάρτα αγώνων

Οι μέρες για τη διεξαγωγή της ελληνικής διοργάνωσης kickboxing «Spartan’s night III» έφτασαν, καθώς το event θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς.

Η κάρτα αγώνων, όπως και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις είναι δυνατή και αναμένονται δυνατά παιχνίδια που σίγουρα θα ανταμείψουν τόσο τους θεατές που θα βρεθούν στο γήπεδο, όσο και του τηλεθεατές, καθώς το event θα μεταδοθεί και από την COSMOTE TV.

Στην κάρτα αγώνων βρίσκονται και τρεις Πόντιοι αθλητές, οι οποίοι, όπου κι αν έχουν συμμετάσχει, είτε σε παιχνίδια εντός Ελλάδος είτε εκτός, ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους. Φυσικά από τις αποσκευές τους δεν λείπει ποτέ η σημαία του Πόντου, την οποία πάντα σηκώνουν ψηλά.

(Σάββας Καγκελίδης (αριστερά) και Αλέξανδρος Λαζαρίδης (δεξιά)

Στην main card της διοργάνωσης θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης κόντρα στον Ολλανδό, Gogulski Joey Perry, στην κατηγορία των 67 κιλών.

Ενώ στα pre games θα αγωνιστούν ο Σάββας Καγκελίδης κόντρα στον Γιώργο Μακράκη, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην κατηγορία των 85 κιλών και ο Θοδωρής Καλιονίδης κόντρα στον Σπύρο Μεντή, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην κατηγορία των 54 κιλών.

(Θοδωρής Καλιονίδης)

Παρουσιαστές του event θα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Πανταζή και το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.