ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης: Τρομερός Κουγιουμτσίδης, πάει για μετάλλιο - Ήττα για τον Γιωρίκα Πιλίδη
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης: Τρομερός Κουγιουμτσίδης, πάει για μετάλλιο – Ήττα για τον Γιωρίκα Πιλίδη
(Φωτο: newsbomb.gr)
17 Απρ
0
Σχόλια

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης: Τρομερός Κουγιουμτσίδης, πάει για μετάλλιο – Ήττα για τον Γιωρίκα Πιλίδη

Ο Γιωρίκας Πιλίδης έκανε το πρώτο βήμα για να χαρίσει ξανά μεγάλες επιτυχίες στη χώρα μας, με την επανεμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.

Ωστόσο, ο Έλληνας παλαιστής πήγε ουσιαστικά απροετοίμαστος στη διοργάνωση, καθώς η τιμωρία του από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για αποκλεισμό δύο ετών, άρθηκε με απόφαση του ΑΣΕΑΔ, λίγες ημέρες πριν τους αγώνες.

(Φωτο: newsbomb.gr)

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Πιλίδης γνώρισε την ήττα με 5-0 από τον Αλβανό, χάλκινο στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Ισλάμ Ντουντάεφ.

Αντίθετα, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ήταν εντυπωσιακός στον πρώτο γύρο (79 κιλά) και με τεχνική υπεροχή επιβλήθηκε 10-0 του Ισπανού Γκάμπριελ Ινγκλέσιας Ράμος.

Στα προημιτελικά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Σκοπιανό, Αχμάντ Μαγκομέντοφ, τον οποίο κέρδισε με 5-3 και το απόγευμα θα αγωνιστεί για την είσοδό του στον τελικό (ο αντίπαλος θα γίνει γνωστός αργότερα).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.