ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε.: «Κάλεσμα εθελοντών για τα ενημερωτικά περίπτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενόψει της 19ης Μαΐου»
Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε.: «Κάλεσμα εθελοντών για τα ενημερωτικά περίπτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενόψει της 19ης Μαΐου»
(Φωτο: Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε)
17 Απρ
0
Σχόλια

Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε.: «Κάλεσμα εθελοντών για τα ενημερωτικά περίπτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενόψει της 19ης Μαΐου»

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, όπως κάθε χρόνο, έχοντας ως σκοπό την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση του κοινού για το καίριο ζήτημα της Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, θα στήσει Εκθεσιακά Ενημερωτικά Περίπτερα από τις 14 έως τις 18 Μαΐου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Τα Ενημερωτικά Περίπτερα θα λειτουργήσουν, όπως προαναφέρθηκε για το χρονικό διάστημα 14 – 18 Μαΐου, και ώρες 08:00 – 00:00. Το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί μέσω του πληροφοριακού υλικού που θα εκτίθεται και θα μοιράζεται, αλλά και να παρακολουθεί τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τα Περίπτερα.

Με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής – ΕΠΟΝΑ, καλούν τους ενδιαφερομένους να συνδράμουν εθελοντικά στο εγχείρημα αυτό, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ: https://forms.gle/oMjxAqbUJLU1gF256 . Σημειώνεται πως δεν υπάρχει ηλικιακό όριο και ειδικά κριτήρια συμμετοχής, ενώ οι ακριβείς ώρες παρουσίας στο περίπτερο θα καθοριστούν σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εθελοντή.

Στα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνεται η παρουσία τους στο περίπτερο με σκοπό την καθοδήγηση του κοινού, την ενημέρωση του αναφορικά με το πρόγραμμα των Ημερών και το μοίρασμα του ενημερωτικού φυλλαδίου της Ομοσπονδίας. Για τον σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθούν δύο ενημερωτικές συναντήσεις, με στόχο την επεξήγηση του ακριβούς ρόλου τους.

Προθεσμία Υποβολής μέχρι 03/05/2023
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6985982015/ 6971562283 και στο email neolaia@poe.org.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.