ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | H Ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος
H Ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος
(Φώτο : gazzetta.)
08 Απρ
0
Σχόλια

H Ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος

Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στο Λονδίνο το 2012, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο από το 2018, και θα πάρει μέρος στην κούρσα των 30 χλμ. του πανελληνίου πρωταθλήματος στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Στη Δεσκάτη Γρεβενών θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (9/4) για δεύτερη διαδοχική χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου και όπως πέρυσι, έτσι και φέτος στην εκκίνησή του θα βρεθεί μια ολυμπιονίκης, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

Η 34χρονη «χάλκινη» ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στο Λονδίνο το 2012 στο διπλό σκιφ ελ. βαρών μαζί με την Αλεξάνδρα Τσιάβου και αθλήτρια του ΦΣ Άργους Ορεστικού, βρίσκεται ανάμεσα στις 10 αθλήτριες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή στα 30 χλμ. των γυναικών.

Η Γιαζιτζίδου ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο από το 2018 και εντυπωσίασε με τη νίκη της στον Olympus Marathon το 2021. Θα συμμετάσχουν ακόμα οι Σόνια Τσεκίνη (Τρίτων Θ.) και Μαρία Μάλαϊ (ΓΑΣ Ιλισσός).

Ο Ζησιμόπουλος ξεχωρίζει στον αγώνα των ανδρών

Στα 30 χλμ. των ανδρών έχουν δηλώσει συμμετοχή 23 δρομείς, ανάμεσά τους και ο Φώτης Ζησιμόπουλος (ΓΕ Αγρινίου), το πιο σημαντικό όνομα τα τελευταία χρόνια στο ορεινό τρέξιμο στη χώρα μας και νικητής τα δύο τελευταία χρόνια στο «Σπάρταθλον».

Σημαντικές συμμετοχές είναι επίσης αυτές των Κωνσταντίνου Παραδεισόπουλου (Τρίτων Θ.), Θανάση Παγουνάδη (Νίκη Βύρωνα) και Γιώργου Λουφέκη (ΓΣ Κερατσινίου). Η εκκίνηση του αγώνα τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες θα δοθεί στις 10:00.

Photo Credit: Giannis Grigoriadis / Go Experience

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.