ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην main card του «Spartan' s Night 3» ο Πόντιος, Αλέξανδρος Λαζαρίδης
Στην main card του «Spartan’ s Night 3» ο Πόντιος, Αλέξανδρος Λαζαρίδης
08 Απρ
0
Σχόλια

Στην main card του «Spartan’ s Night 3» ο Πόντιος, Αλέξανδρος Λαζαρίδης

Το «Spartan’ s 3», μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις kickboxing, πλησιάζει, καθώς θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς.

Φέτος η διοργάνωση περιλαμβάνει στην main card της αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Ολλανδών αθλητών, οι οποίοι αμφότεροι υπόσχονται δυνατά και εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καθηλώσουν τους θεατές.

Ένας από τους αγώνες που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα είναι αυτός ανάμεσα στον Πόντιο, Αλέξανδρο Λαζαρίδη και τον Gogulski Joey Perry, στην κατηγορία των 67 κιλών.

Ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης, που προπονείτε στο «BG KICKBOXING ACADEMY», με προπονητές τους Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο, θα κάνει το ντεμπούτο του στους επαγγελματικούς αγώνες στις 22 Απριλίου, ενώ έχει αγωνιστεί σε 73 ερασιτεχνικά παιχνίδια.

Ειναι Πρωταθλητής Ελλάδος 2018-2022 και Πρωταθλητής Ευρώπης WAKO το 2019. Σημειωτέον, ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο.

Από την άλλη, ο αντίπαλός του, Gogulski Joey Perry, έχει 9 επαγγελματικους αγώνες και το όνειρο του είναι τα στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας, που σίγουρα θα αποζημιώσει όσους βρεθούν στο γήπεδο.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Η διοργάνωση θα προβληθεί από τη μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα, την COSMOTE TV.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.