ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Ματσούκας - Αφιερωμένος στον Νικόλαο «Λάκη» Βασιλειάδη
Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Ματσούκας – Αφιερωμένος στον Νικόλαο «Λάκη» Βασιλειάδη
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Ματσούκας)
07 Απρ
0
Σχόλια

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Ματσούκας – Αφιερωμένος στον Νικόλαο «Λάκη» Βασιλειάδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Ματσούκας την Κυριακή 02 Απριλίου 2023, στη Μουσική Σκηνή «Πρόζα».

Η εκδήλωση, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου της Ένωσης, ήταν αφιερωμένη στον Νικόλα «Λάκη» Βασιλειάδη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Ματσούκας:

«Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων Ματσούκας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες και όλους για την παρουσία τους στον Ετήσιο Χορό μας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στην Μουσική Σκηνή «Πρόζα».

~ Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης για την βοήθειά του στην οργάνωση της εκδήλωσής μας. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όλους τους καλλιτέχνες, που συνέβαλαν στην χθεσινή μας εκδήλωση.

~ Όπως αναφέρθηκε και στην έναρξη της εκδήλωσης, η ημέρα ήταν αφιερωμένη στον εκλιπόντα Νικόλαο “Λάκη” Βασιλειάδη. Άξιος συγχαρητηρίων ο μικρός Ευσταθιάδης Γιάννης, ο οποίος διασκέδασε το κοινό παίζοντας λύρα και τραγουδώντας, τιμώντας τον, καθώς ήταν πνευματικό του τέκνο. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του εκλιπόντος, για την προσφορά μιας ποντιακής λύρας, κατασκευασμένη από τον ίδιο, για την λαχειοφόρο αγορά.

Υπόσχεση μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι στο μέλλον. Η μαζική προσέλευση του κόσμου μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά.

Συνεχίζουμε ενωμένοι για την διατήρηση της παράδοσής μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.