ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην έκθεση χαρακτικής «ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ» επισκέφθηκε ο «Νίκος Καπετανίδης» Αμαρουσίου
Στην έκθεση χαρακτικής «ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ» επισκέφθηκε ο «Νίκος Καπετανίδης» Αμαρουσίου
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»)
06 Απρ
0
Σχόλια

Στην έκθεση χαρακτικής «ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ» επισκέφθηκε ο «Νίκος Καπετανίδης» Αμαρουσίου

Την Τρίτη 04 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ξενάγηση μελών και φίλων του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» στην έκθεση χαρακτικής «ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ», στον πολύ ωραίο χώρο της Ολυμπιακής Πινακοθήκης Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»)

Η εικαστικός και χαράκτρια, Αργυρή Βασιλάκου, μίλησε για τους χαράκτες, εξήγησε την ιδιαίτερη και ομολογουμένως δύσκολη, τεχνοτροπία των εκθεμάτων εκάστου καλλιτέχνη και ευχάριστα απάντησε σε πολλές επιμέρους ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Guest Star στην ομάδα, ο 8χρονος Δημήτρης.

Έμφυτο ταλέντο! Χωρίς δεύτερη σκέψη, απαντούσε σωστά στις ερωτήσεις της ξεναγού-χαράκτριας, σχετικά με το συναίσθημα που έβγαζε ο κάθε πίνακας!!!Ανάφερε: θυμό, σοβαρότητα και χιούμορ, ηρεμία, αναστάτωση.. προσθέτοντας μια διαφορετική πινελιά στο ύφος της παρουσίασης.

Παρούσα ήταν,επίσης, η εικαστικός, Κάτια Παζούρου.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»)

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος ευχαρίστησε την εντεταλμένη Σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου, Φανή Λέκκα, για την πρόταση και εξαιρετική φιλοξενία στην έκθεση, την εικαστικό και χαράκτρια, Αργυρή Βασιλάκου, για την αναλυτική και τόσο ευχάριστη παρουσίαση των έργων, τον εκπληκτικό Δημητράκη, την εικαστικό, Κάτια Παζούρου, καθώς και όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που αγνόησαν τον βροχερό καιρό και παρέστησαν σε αυτή την καλλιτεχνική επιμορφωτική ξενάγηση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.