ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μια ακόμη συνάντηση του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας "Δημ. Ψαθάς" με το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριο Φαρμάκη
Μια ακόμη συνάντηση του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δημ. Ψαθάς” με το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριο Φαρμάκη
27 Μαρ
0
Σχόλια

Μια ακόμη συνάντηση του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δημ. Ψαθάς” με το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριο Φαρμάκη

Ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δημ. Ψαθάς”  προχώρησε σε άλλη μια προγραμματισμένη συνάντηση και αυτή την φορά με το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριο Φαρμάκη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Φυσικά αυτή η συνάντηση έγινε με την συνεργασία και την παρουσία των άλλων δύο ποντιακών συλλόγων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , του Συλλόγου Φάρος Ποντίων Πατρών και του Συλλόγου Ποντίων Απιδεώνα.

Στην συνάντηση συμμετείχε  και ο αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου της Ι.Π Μεσολογγίου και μέλος του Συλλόγου κ. Κώστας Δαουτίδης  τον οποίο ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και απέσπασε τα θετικά σχόλια των συνομιλητών μας για την κοινή πορεία και δράση τους.

Άλλωστε αυτή η συνάντηση δεν θα μπορούσε να γίνει μεμονωμένα , οι σύλλογοι εκτός της άριστης μεταξύ τους σχέσης, εργάζονται και πορεύονται για τα ίδια ιδανικά , στόχους και σκοπό.

Κατατέθηκαν οι κοινές προτάσεις και συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία της Περιφέρειας και των Συλλόγων , προτάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν και θα τις δούμε να  πραγματώνονται στο άμεσο μέλλον.

syllogoi pontion

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.