ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συνάντηση εργασίας με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό και το Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημ. Ψαθάς»
Συνάντηση εργασίας με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό και το Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημ. Ψαθάς»
27 Μαρ
0
Σχόλια

Συνάντηση εργασίας με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό και το Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημ. Ψαθάς»

Ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημ. Ψαθάς» πραγματοποίησε  προγραμματισμένη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνό.

Ο Σύλλογος με βαθιά αισθήματα σεβασμού καλωσόρισε τον Σεβασμιότατο στην γενέθλια γη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ευχόμενοι έτη πολλά και ευλογημένα συνεχίζοντας με τον ίδιο αποστολικό ζήλο την διακονία του στο Άγιο Θυσιαστήριο.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα και κατατέθηκαν προτάσεις τις οποίες κατόπιν αδείας και ευλογίας του Επισκόπου μας θα υλοποιήσουμε από κοινού.

Θέσαμε τον εαυτό μας στην διάθεση του και τον διαβεβαιώσαμε πως θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σταθούμε αρωγοί στην σταυρική του πορεία ως Επισκόπου.

Εις ανάμνηση της συνάντησης  δώρισαν εικόνα της Αγίας Σοφίας Κλεισούρας Καστοριάς ενημερώνοντας  πως Ιερό  Απότμημα φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του προσφυγικού συνοικισμού και την οποία τιμά ο Σύλλογος στην μνήμη της.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.