Το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών κατέκτησε η Παναγιωτίδου
(Ποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας-Συκεών)
22 Μαρ
0
Σχόλια

Το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών κατέκτησε η Παναγιωτίδου

Η Μάϊρα Παναγιωτίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κρατώντας τη σημαία του Πόντου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αποτελεί μέλος του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών, με το ΔΣ του Συλλόγου να κοινοποιεί σχετικά με την επιτυχία της:

«Ο πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στο μέλος του Συλλόγου, Μάϊρα Παναγιωτίδου, που κατέκτησε την 1η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών, υψώνοντας την σημαία του Πόντου μαζί με την Ελληνική κατά την απονομή της.

(Φωτο: Ποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας-Συκεών)

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».

Ενώ η ίδια η αθλήτρια ανέφερε:

«Με χαρά και συνάμα πολύ συγκίνηση θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας στιγμές που αφιέρωσα στις ρίζες μου, στην πατρίδα των προγόνων μου.

Ο αθλητισμός μου δίνει την ευκαιρία να μπορώ να τιμώ τη σημαία μας σε όποιο γήπεδο της Ευρώπης παρεβρεθώ για αγώνες.

Το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκα στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών πετυχαίνοντας 1η θέση στα 200μ, στα 60μ και στο άλμα εις μήκος».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.