ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» (βίντεο)
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» (βίντεο)
21 Μαρ
0
Σχόλια

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» (βίντεο)

Μετά από διακοπή τριών ετών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας», στην αίθουσα εκδηλώσεων Μεντή στην Παλλήνη.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, με τον χορό να κρατάει έως αργά το βράδυ και κατόπιν όπως σε κάθε χορό, έκλεισαν με το καθιερωμένο μουχαπέτ με επιτραπέζια δίστιχα.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε το χορευτικό του Συλλόγου, το οποίο παρουσίασε χορούς του Πόντου, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Στην εκδήλωση έπαιξαν οι μουσικοί: λύρα Γιάννης Ταιλαχίδης, νταούλι Κώστας Τσερακίδης, αγγείο Νίκος Κουλαξουζίδης, λύρα Θοδωρής Παπαδόπουλος, νταούλι Δαμιανός Παπαδόπουλος, και λύρα Μπάμπης Τουλουμτσής.

Παρευρέθησαν μέλη από πολλούς ποντιακούς συλλόγους: Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Μικρασιάτες Χαλανδρίου, Ηπειρώτες Χαλανδρίου και φίλοι από το ίδρυμα Ζήση.

Επίσης το παρών έδωσαν: ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, Κρανίδης Μάνος, ο υποψήφιος βουλευτής, Πούπκος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ανδρέας, Έφη Χαλάτση και Ζαρκαδούλα Ρένια. Επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Πράσσος Νικόλαος, Καζάνη Αικατερίνη, ο κύριος Ανδρεόπουλος Στάθης, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. Βαρυθυμιάδης Γιώργος.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Δ.Σ., τον χοροδιδάσκαλο Αντώνη Γεωργακόπουλο, και από καρδιάς σε όλα τα παιδιά του χορευτικού» εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.