ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης (βίντεο)
Σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης (βίντεο)
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Πολίχνης)
20 Μαρ
0
Σχόλια

Σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης (βίντεο)

Σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης στο Konstantinos Exclusive.

Έπειτα από την αναγκαστική παύση δύο ετών, ο φετινός ετήσιος χορός είχε αρκετούς λόγους για να είναι ξεχωριστός. Η συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης αποτυπώθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τη συμβολική απονομή τιμητικής πλακέτας και ενός μπουκέτου με αμάραντα στους ιδρυτές της Ένωσης.

Έπειτα από την απομόνωση λόγω του Covid και την παύση κάθε είδους πολιτιστικών δραστηριοτήτων, η θεμελίωση μιας νέας διάδοχης παραδοσιακής ποντιακής καθημερινότητας έλαβε σάρκα και οστά με τα χορευτικά τμήματα, που παρουσίασαν χορούς του Πόντου. Μικροί και μεγάλοι χορευτές μετέδωσαν με την εμφάνισή τους τον ενθουσιασμό για την καταγωγή και τις ρίζες τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της Ένωσης, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στα μέλη των χορευτικών τμημάτων, στους χοροδιδασκάλους και στα μέλη του Συλλόγου που δούλεψαν για το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς και οι γονείς των παιδιών για την υπομονή και την καλή τους διάθεση!

Θερμά ευχαριστήρια εξέφρασαν και στην κα. Νίνα Φιλίππου Ρόδη για τη γόνιμη συνεργασία αλλά και σ τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν τη βραδιά και χάρισαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, Κώστα Θεοδοσιάδη, Παναγιώτη Ασλανίδη, Μπάμπη Ιωακειμίδη, Αντώνη Νικηφορίδη, Τάσο Πετρόπουλο, Μιχάλη Σιώπη, Γιάννη Καμπά, Γιώργο Καραϊωάννου, Γιώργο Καρυπίδη, Ηρακλή Αδαμίδη.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που όλοι οι παρευρισκόμενοι τίμησαν με την παρουσία τους και την καλή τους διάθεση!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.