ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δράμαs κ.κ Δωρόθεο πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»
Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δράμαs κ.κ Δωρόθεο πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»
(Φωτο: Συλλόγος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»)
20 Μαρ
0
Σχόλια

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δράμαs κ.κ Δωρόθεο πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, η πρόεδροs και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί», επισκέφθησαν τον νέο Μητροπολίτη Δράμαs, κ.κ. Δωρόθεο.

Αφού τον καλωσορίσαν εκ μέρουs και όλων των μελών του Συλλόγου στην φιλόξενη και προσφυγομάνα Δράμα, η πρόεδροs ανέφερε επιγραμματικά την ιστορία του Συλλόγου και το ότι πρόκειται για τον παλαιότερο πολιτιστικό σύλλογο στην περιοχή και απο τουs παλαιότερουs ιδρυθέντεs ποντιακούs πανελλαδικά.

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στο πολιτιστικό και ειδιαίτερα στο κοινωνικό έργo του Συλλόγου διαχρονικά, φτάνονταs μέχρι και σήμερα και στην προσφορά του ιδιαίτερα με την πανδημία, τιs πυργαγιέs στην Εύβοια και στουs σεισμοπαθείs στην γειτονική Τουρκία.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να απουσιάζει απο την όλη συζήτηση και η αναφορά στον Μακαριστό Μητροπολίτη Παύλο και στην ιδιαίτερη και αγαστή συνεργασία που είχε με τον Σύλλογο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.