ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης συνέβαλε στην αγορά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για Παιδοογκολογική κλινίκη
Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης συνέβαλε στην αγορά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για Παιδοογκολογική κλινίκη
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Πολίχνης)
19 Μαρ
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης συνέβαλε στην αγορά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για Παιδοογκολογική κλινίκη

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης έχει αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, την φιλανθρωπική της δράση.

Άλλωστε έχει ενταχθεί στα πλαίσια των δράσεων της, προκειμένου να βοηθήσει τις ευάλωτες ομάδες και να συνεισφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Έτσι, τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου μπαζαρ που διοργάνωσε το Δεκέμβριο χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για την Παιδοογκολογική κλινίκη ΕΣΥ του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η παράδοση του υλικού πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2023, ως ένδειξη συμπαράστασης στους μικρούς ήρωες και στις οικογένειές τους.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης:

«Στο πλαίσιο των δράσεών της, η Ένωση Ποντίων Πολίχνης έχει εντάξει -τα τελευταία χρόνια- κοινωνικές δράσεις στήριξης ευάλωτων ομάδων και προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Με γνώμονα τις αξίες που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, το Δεκέμβριο του 2022, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην αγορά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για την Παιδοογκολογική κλινίκη ΕΣΥ του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η παράδοση του υλικού πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2023, ως ένδειξη συμπαράστασης στους μικρούς ήρωες και στις οικογένειές τους, δεδομένου πως στις 15 Φεβρουαρίου τιμάται η Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια της κλινικής, κυρία Ευγενία Παπακωνσταντίνου, καθώς και την προϊσταμένη της κλινικής, κυρία Κοταρίδου Σοφία, για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, επισημαίνουμε πως με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το τελευταίο διάστημα είχε παύσει η ενημέρωση των μελών και φίλων της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα, τις οικογένειες αυτών και τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Για το Δ. Σ.,

Η Πρόεδρος, Πολυματίδου Πηνελόπη
Ο Αντιπρόεδρος, Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος
Η Γ. Γραμματέας, Ασλανίδου Μαρία».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.