ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ποντιακοί χοροί, κέφι και βραβεύσεις στον ετήσιο χορό του «Εύξεινου Πόντου» Κομοτηνής
Ποντιακοί χοροί, κέφι και βραβεύσεις στον ετήσιο χορό του «Εύξεινου Πόντου» Κομοτηνής
(Φωτο: xronos.gr)
16 Μαρ
0
Σχόλια

Ποντιακοί χοροί, κέφι και βραβεύσεις στον ετήσιο χορό του «Εύξεινου Πόντου» Κομοτηνής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος», το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στο Ποσειδώνιο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν την ζωή τους 57 άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου, Στέλιος Νικολάουαναφέρθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, εκφράζοντας την ευχή να αποδοθούν ευθύνες και να μην βιώσουμε ξανά ανάλογες καταστάσεις.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία απέδωσαν χορούς της αλησμόνητης πατρίδας μας, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

(Φωτο: xronos.gr)

Μετά την επίδειξη των χορευτικών τμημάτων, βραβεύτηκαν οι αριστούχοι και οι εισακτέοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, ξεκίνησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν να ξεσηκώνουν τον κόσμο που γέμισε το χώρο της εκδήλωσης.

(Φωτο: xronos.gr)

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν ο Μπάμπης Ιωακειμίδης και ο Χρήστος Ιωαννίδης στο τραγούδι, ο Τάσος Πετρόπουλος στη λύρα και το τραγούδι, ο Παναγιώτης Στεφανίδης στην λύρα, ο Κώστας Κασιμίδης στο αγγείο, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης και ο Γιώργος Φωτιάδης στο νταούλι.

Το παρών έδωσαν, εκτός από τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου, ο δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Νότης Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής, Νίκος Σωτηρακόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης, Μανώλης Ταπατζάς.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.