Τέλος Μαρτίου η τελετή απονομής των βραβείων του πανελλήνιου διαγωνισμού «Πόντου Έμπνευσις»
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
11 Μαρ
0
Σχόλια

Τέλος Μαρτίου η τελετή απονομής των βραβείων του πανελλήνιου διαγωνισμού «Πόντου Έμπνευσις»

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στις 19:30 στο ξενοδοχείο, Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων του Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ποίησης και Πεζογραφίας, «Πόντου Έμπνευσις», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως ο Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις» ολοκληρώνει τη φάση της κρίσης και τα αποτελέσματά του αναμένονται στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ήδη, τα μέλη των κριτικών επιτροπών όλων των κατηγοριών έχουν εκφράσει τον εντυπωσιασμό τους για το επίπεδο των έργων, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε πως η Τελετή Απονομής Βραβείων του Διαγωνισμού, έχει προγραμματιστεί για την 31η Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 19:30, στο Mediterranean Palace Hotel, στη Θεσσαλονίκη. Σε επόμενο δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση.

Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της φοιτήτριας Αλεξάνδρας – Μαρίας Υδραίου στο πλαίσιο της ανάληψης της Υποτροφίας «Σεβαστός Κυμινήτης» για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης η εταιρία Livemedia.

Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά, τόσο μέσα από τους λογαριασμούς μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όσο και μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας, κάνοντας εγγραφή στο Νewsletter μας.

Με εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης,

η Γενική Γραμματέας, Αθηνά Σωτηριάδου».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.