ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκδηλώσεις για τη διάσωση και διάδοση του ποντιακού θεάτρου διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Εκδηλώσεις για τη διάσωση και διάδοση του ποντιακού θεάτρου διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
10 Μαρ
0
Σχόλια

Εκδηλώσεις για τη διάσωση και διάδοση του ποντιακού θεάτρου διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος

Η επιτροπή θεάτρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου διοργανώνει εκδηλώσεις για τη «Διάσωση και διάδοση του Ποντιακού Θεάτρου σήμερα».

Στις 26 Μαρτίου ημέρα Κυριακή στις 11:30 με ταυτόχρονη έναρξη σε 5 εντευκτήρια συλλόγων των Συνδέσμων Ποντιακών Σωματείων της Π.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος:

«Η επιτροπή Θεάτρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου διοργανώνει εκδηλώσεις για τη «Διάσωση και διάδοση του Ποντιακού Θεάτρου σήμερα».

Στις 26 Μαρτίου ημέρα Κυριακή στις 11.30, με ταυτόχρονη έναρξη σε 5 εντευκτήρια συλλόγων των Συνδέσμων Ποντιακών Σωματείων της Π.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στην καταγραφή των θεατρικών σχημάτων και θεατρικών έργων, στη διαμόρφωση συνθηκών για τη συνέχιση της οργάνωσης του ποντιακού θεάτρου, στην ενδυνάμωση των προοπτικών για θεατρικές παραστάσεις, προβληματισμούς, ιδέες αλλά και προτάσεις γύρω από αυτό.

Περιμένουμε να ενισχύσουν τις προσπάθειές μας όλοι όσοι αγαπούν και συμμετέχουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Με εκτίμηση,

για το Διοικητικό Συμβούλιο,

ο πρόεδρος, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης,

η Γενική Γραμματέας, Αθηνά Σωτηριάδου».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.