ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η παρουσίαση του βιβλίου «Η κυρία τσαγερό» πραγματοποιήθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Η παρουσίαση του βιβλίου «Η κυρία τσαγερό» πραγματοποιήθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
09 Μαρ
0
Σχόλια

Η παρουσίαση του βιβλίου «Η κυρία τσαγερό» πραγματοποιήθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Την Κυριακή 05 Μαρτίου 2023 παρουσιάσθηκε το βιβλίο της Όλγας Κουτμηρίδου-Μεταξά «Η κυρία τσαγερό», στις εγκαταστάσεις της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Τη συγγραφέα καλωσόρισε στη λέσχη ο πρόεδρος, Καπουρτίδης Χαράλαμπος και το βιογραφικό της παρουσίασε ο Α΄ αντιπρόεδρος, Νικόλαος Τουμπουλίδης.

Η «κυρία Τσαγερό» μέσα από την πένα της συγγραφέως συμμετέχει σε διάφορες περιπέτειες και ανακαλύπτει τις σημαντικές αξίες της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης. Μαζί με την παρέα της, την κυρία Γαλατιέρα, την κυρία Φουφού και τον μικρό Τσαγεράκο, συναντάει το αναπάντεχο και διδάσκεται την ομορφιά της ζωής.

Μέσα στα παιδικά μάτια οι ιστορίες της κυρίας Τσαγερό ζωντανεύουν τη φαντασία των παιδιών, καθώς το βιβλίο που παρουσίασε η ίδια η συγγραφέας καλύπτει σχεδόν όλες της δραστηριότητες της ζωής στο χωριό.

Όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν το σχετικό κινηματογραφικό βίντεο που ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στο περιεχόμενο του βιβλίου, ενώ άκουσαν μια ιστοριούλα του σχετικού βιβλίου από τη συγγραφέα και στη συνέχεια συνομίλησαν μαζί της, υπέγραψε τα βιβλία που αγόρασαν και επέλυσαν κάθε απορία τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.