ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κοπή πίτας και βραβεύσεις για το BG KICKBOXING ACADEMY
Κοπή πίτας και βραβεύσεις για το BG KICKBOXING ACADEMY
07 Μαρ
0
Σχόλια

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για το BG KICKBOXING ACADEMY

Την πίτα του έκοψε το BG KICKBOXING ACADEMY τη Κυριακή 05 Μαρτίου 2023, στην θεατρική αίθουσα «Νίκος Ι. Σαββουλίδης» του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα».

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών γεμίζοντας την αίθουσα, ευχόμενος πάντα επιτυχίες στους δασκάλους και αθλητές της σχολής, οι οποίοι έχουν πετύχει σημαντικές επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Το λόγο αρχικά πήραν οι τρεις Πόντιοι δάσκαλοι της σχολής, Γιώργος Χαλκίδης, Μπάμπης Παπαδόπουλος (οι δημιουργοί της σχολής) και Αλέξανδρος Μαυροματίδης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του και ιδιαίτερα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό τους. Επειτα αναφέρθηκαν στη δημιουργία, στους στόχους και στις επιτυχίες της σχολής, η οποία, πλέον, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ελλάδας.

Μετά βράβευσαν τρεις ανθρώπους που υπήρξαν αρωγοί στην όλη τους προσπάθεια, ο καθένας με το τρόπο του.

Συγκεκριμένα, τίμησαν για την πολύτιμη βοήθειά τους τον πρόεδρο ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής, Γεώργιο Μαυροειδή, τον πρόεδρο του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα», Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου BODY FIX, Βασίλειο Καφαταρίδη.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν αθλητές οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους το 2022, με κορυφαίους τους Σάββα Καγκελίδη και Χρήστο Ευσταθιάδη, οι οποίοι κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου, καθώς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κέρδισαν, ο καθένας στην κατηγορία του, την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι αθλητές που βραβεύτηκαν:

Σάββας Καγκελίδης
Χρήστος Ευσταθιάδης
Αλέξανδρος Λαζαρίδης
Ανδρέας Μαυρόπουλος
Παναγιώτης Ελευθερίου
Θοδωρής Καλλιονίδης
Μιχάλης Τσαμαλίδης

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Ευγενίου του Τραπεζούντιου, πατήρ Νικόλαος.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.