ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας για την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής
Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας για την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής
04 Μαρ
0
Σχόλια

Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας για την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) καλεί, σύμφωνα με το άρθρο 11 και επόμενα του καταστατικού, τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 05 Μαρτίου 2023, στο Περιστέρι (Ένωση Ποντίων Περιστερίου, Αρκαδίας 35, Περιστέρι) με θέματα:

1. Έγκριση Απολογισμού των πράξεων του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσης 2022.

2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσης 2022.

3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Έγκριση οργανογράμματος και προγραμματισμός εκδηλώσεων και ενεργειών έτους 2023.

Ώρα έναρξης Συνέλευσης: 11:30 -Ώρα λήξης: 14:30

Να σημειωθεί πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, δηλαδή εκείνα που έχουν καταβάλει την εγγραφή και τις συνδρομές τους μέχρι 31/12/2022.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό, η ταμειακή τακτοποίηση επιτρέπεται μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μπορούν να εκπροσωπηθούν στη Γενική Συνέλευση από άλλο μέλος που είναι παρόν, εφόσον παραδοθεί έγγραφη εξουσιοδότηση επικυρωμένη.

Η αναγνώριση της ταυτότητας του μέλους θα γίνεται με επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο παραστατικό που θα φέρει την φωτογραφία του.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.