ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρουσίαση παιδικού βιβλίου «Η κυρία τσαγερό» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Παρουσίαση παιδικού βιβλίου «Η κυρία τσαγερό» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
04 Μαρ
0
Σχόλια

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου «Η κυρία τσαγερό» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροια ς σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της κ. Όλγας Κουτμηρίδου-Μεταξά «Η κυρία τσαγερό» που θα  γίνει στις εγκαταστάσεις της λέσχης στο Πανόραμα Βεροίας (Λ.Πορφύρα  1) στις 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 6.30μμ. Επισημαίνεται η έγκαιρη προσέλευση των ενδιαφερομένων καθώς  η παρουσίαση θα ξεκινήσει με κινηματογραφικό τρόπο.

Η κυρία Τσαγερό μέσα από τις περιπέτειές της, ανακαλύπτει τις σημαντικές αξίες της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης. Μαζί με την παρέα της, την κυρία Γαλατιέρα, την κυρία Φουφού και τον μικρό Τσαγεράκο, συναντάει το αναπάντεχο και διδάσκεται την ομορφιά της ζωής. Μέσα από τα παιδικά μάτια οι ιστορίες της κυρίας Τσαγερό ζωντανεύουν…

Τη συγγραφέα θα παρουσιάσει ο Α΄ αντιπρόεδρος της λέσχης ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσει η ίδια η συγγραφέας. Όσοι παρευρεθούν θα συνομιλήσουν μαζί της, θα υπογράψει με ευχές στο βιβλίο που μπορούν να αγοράσουν και θα επιλύσουν κάθε απορία τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.