ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι «Τραντέλλενες» Ξάνθης ακυρώνουν τις πρόβες τους και καλούν τα μέλη τους σε αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών
Οι «Τραντέλλενες» Ξάνθης ακυρώνουν τις πρόβες τους και καλούν τα μέλη τους σε αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών
(Φωτο: protothema.gr)
02 Μαρ
0
Σχόλια

Οι «Τραντέλλενες» Ξάνθης ακυρώνουν τις πρόβες τους και καλούν τα μέλη τους σε αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

Στο τριήμερο εθνικό πένθος συμμετέχει ο Σύλλογος Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες», με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις προγραμματισμένες πρόβες στις 01 και 03 Μαρτίου 2023.

Επιπλέον, καλεί τα μέλη του να δώσουν αίμα, προκειμένου να βοηθήσουν, με αυτό το τρόπο, τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έπειτα από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Αγαπητά μας μέλη, μετά από το τραγικό συμβάν που συνέβη χθες στα Τέμπη και βύθισε σε 3ημερο πένθος όλη την χώρα, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι τα μαθήματα μας σήμερα 1/3/23 και την Παρασκευή 3/3/23 ακυρώνονται.
Θα παρακαλούσαμε όσοι από εμας μπορουμε να προσέλθουμε στο νοσοκομείο μας για να δώσουμε αίμα και να χαρίσουμε ένα χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται αυτές τις δύσκολες μέρες!!!!
Όλοι μαζί μπορούμε!!!
Σας ευχαριστούμε εκ τών προτέρων!!
Το Δ. Σ. Του συλλόγου Ποντίων χορευτών «Τραντελλενες»!!!!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.