ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιτυχημένη η μουσικοχορευτική παράσταση, «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας»
Επιτυχημένη η μουσικοχορευτική παράσταση, «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας»
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας/ Photonet Studio)
28 Φεβ
0
Σχόλια

Επιτυχημένη η μουσικοχορευτική παράσταση, «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας»

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, για 5η χρονιά, η μουσικοχορευτική παράσταση, με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης». Φέτος, σκοπός της φιλανθρωπικής διοργάνωσης ήταν η στήριξη του ΕΕΕΕΚ Νάουσας.

Το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας, καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, Φώτης Φανιάδης, τονίζοντας τη σημασία της αλληλοβοήθειας και της συμπαράστασης σε δοκιμαζόμενους ανθρώπους. Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, ο Βουλευτής, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάουσας, Άννα Ασλανίδου, που ευχαρίστησε την Εύξεινο Λέσχη για την πρωτοβουλία της.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών στα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Η Αράπιτσα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νάουσας «Πυρσός», ο Σύλλογος Καππαδόκων Πλατέος «Βαρασός», η Χορευτική Ομάδα Νάουσας και τα τμήματα πανελληνίων χορών και ποντιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας. Την εκδήλωση παρουσίασε η Γενική Γραμματέας, Τζωρτζίνα Αθανασίου.

Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Βουλευτής, Άγγελος Τόλκας, οι αντιδήμαρχοι, Δώρα Μπαλτατζίδου και Γιώργος Τριανταφύλλου, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων από την Νάουσα, την Βέροια, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.