ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το 10% των εσόδων του ετήσιου χορού της δώρισε η ΕΠΟΝΑ στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Το 10% των εσόδων του ετήσιου χορού της δώρισε η ΕΠΟΝΑ στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
(Φωτο: ΕΠΟΝΑ)
28 Φεβ
0
Σχόλια

Το 10% των εσόδων του ετήσιου χορού της δώρισε η ΕΠΟΝΑ στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Η προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν σημαντικές ηθικές αρετές για την ατομική και συλλογική πρόοδο και την εύρυθμη λειτουργία μιας κοινωνίας. Για το λόγο αυτό, η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής αποφάσισε και φέτος να λάβει μια ακόμα πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης, διαθέτοντας μέρος από τα έσοδα του ετήσιου χορού της για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

Συγκεκριμένα, στόχος της ΕΠΟΝΑ είναι να συμβάλει με το 10% των εσόδων από την ετήσιο χορό της στην προσπάθειας απόκτησης ενός βαν για το Κέντρο, το οποίο θα εξασφαλίζει την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων τόσο προς τις δομές του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου για την τακτική παρακολούθηση των θεραπευτικών συνεδριών, όσο και την υλοποίηση προγραμμάτων στην κοινότητα (εκδρομές, επισκέψεις σε μουσεία, λειτουργία ομάδας φωτογραφίας, αθλητικές δραστηριότητες, κ.ά.) και την ομαλή ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινωνία μέσω της αλληλεπίδρασης με άλλους και την εξοικείωση με εμπειρίες που για άλλα άτομα είναι δεδομένες και αυτονόητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟΝΑ:

«Την Παρασκευή 17/02/23 βρεθήκαμε στο χώρο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στο Περιστέρι, για να παραδώσουμε το 10% των εσόδων που συγκεντρώθηκαν στον ετήσιο χορό μας.

Οι άνθρωποι του Κέντρου μάς υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ευγένεια, το κλίμα ήταν ζεστό και ευχάριστο και εμείς από την πλευρά μας εκφράσαμε την χαρά μας για τη μικρή βοήθεια που προσφέραμε στο έργο τους.
Ευχαριστούμε πολύ, λοιπόν, το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου για τη συνεργασία και για το όμορφο παραμύθι που μας δώρισαν και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς που συμβάλλετε κάθε φορά με τον τρόπο σας σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες μας!
Τέλος, αναλογιζόμενοι την επίδραση που μπορεί να έχει η προσφορά και η αλληλεγγύη στο κοινωνικό σύνολο, στοχεύουμε στη συνέχεια της προσπάθειας για παροχή βοήθειας και στήριξης στους συνανθρώπους μας.

Γιατί, ας μην ξεχνάμε, η προσφορά μάς δείχνει τον δρόμο για να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας λίγο καλύτερο… Σας ευχαριστούμε και πάλι!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.