ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλαλητήριο για τη ρύθμιση των δανείων των νεοπροσφύγων ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση
Συλλαλητήριο για τη ρύθμιση των δανείων των νεοπροσφύγων ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση
(Φωτο: ΠΟΕ)
25 Φεβ
0
Σχόλια

Συλλαλητήριο για τη ρύθμιση των δανείων των νεοπροσφύγων ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοίνωσε κινητοποιήσεις για τη ρύθμιση των δανείων των νεοπροσφύγων ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων (Π.Ο.Σ.Ε.Π.), την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Επαναπατριζόμενων Ελλήνων – Ποντίων (Πα.Σ.Ε.Ε.Ε.Π.) και όλους τους φορείς που συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα των νεοπροσφύγων αδελφών μας από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, σε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εξάντλησε όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας με επιστολές, συναντήσεις με τον αρμόδιο υπουργό και με βουλευτές, αναφορικά με το ζήτημα των δανείων που απασχολούν τους νεοπρόσφυγες συμπατριώτες μας.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο δάνειο, ήταν δάνειο αποκατάστασης των συμπατριωτών μας από την πρώην Σοβιετική Ένωση ύστερα από πρόσκληση του Ελληνικού κράτους, με εγγυητή το Ελληνικό δημόσιο.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 12-2-2023, αποφασίστηκε ομόφωνα να προβεί σε κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων (Π.Ο.Σ.Ε.Π.), την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Επαναπατριζόμενων Ελλήνων – Ποντίων (Πα.Σ.Ε.Ε.Ε.Π.) και όλους τους φορείς που συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα των νεοπροσφύγων αδελφών μας από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Όρισε τις κάτωθι ημερομηνίες:

• 1/3/2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στη Θεσσαλονίκη

• 8/3/2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στην Αθήνα

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε αρκετά νησιά με την συνεργασία της Ομοσπονδίας.

Η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει άμεσα μία λύση δίκαιη και βιώσιμη!
Ζητάμε την υλοποίηση των διαχρονικών δεσμεύσεων της πολιτείας!

Ζητάμε τη στήριξη και τη βοήθεια όλων στον αγώνα μας!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.