ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» χόρεψε στην αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου (βίντεο)
Η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» χόρεψε στην αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου (βίντεο)
21 Φεβ
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» χόρεψε στην αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου (βίντεο)

Πλημμύρισε από κόσμο η κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, στο παραδοσιακό γλέντι που οργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς και μουσικοχορευτικούς συλλόγους της πόλης και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου.

Με χορούς, σκωπτικά τραγούδια, μασκαρέματα, αποκριάτικα δρώμενα από διάφορα σημεία της Ελλάδας και πειράγματα, το πνεύμα της Αποκριάς ζωντάνεψε στο κέντρο της πόλης.

Η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου, το Λυκειο των Ελληνιδων Π.Τ.Χ Χαλανδρίου, το Ίδρυμα Ζήση – Idrima Zisi, οι ΡΙΖΕΣ Σύλλογος Μικρασιατών Χαλανδρίου, η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου ”Ο Ακρίτας”, οι «Τεγεάτες» Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος,  έφεραν στην πλατεία Χαλανδρίου από ένα μικρό κομμάτι της παράδοσης του τόπου τους, μοιράζοντας απλόχερα κέφι και χαμόγελα.

Ήταν «Ένα λαϊκό αποκριάτικο γλέντι μετά από τρία χρόνια πανδημίας», όπως ανέφερε ο δήμαρχος Χαλανδρίου,  Ρούσσος Σίμος.

Το πρωί της ίδιας μέρας το αποκριάτικο λεωφορείο του Δήμου Χαλανδρίου ταξίδεψε στις γειτονιές της πόλης, με τη Φιλαρμονική Χαλανδρίου να …μοιράζει απλόχερα μελωδίες σε ρυθμούς αποκριάτικους.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.