ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την πίτα του έκοψε ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας, με πολύ χορό και τραγούδι
Την πίτα του έκοψε ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας, με πολύ χορό και τραγούδι
(Φωτο: Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας)
18 Φεβ
0
Σχόλια

Την πίτα του έκοψε ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας, με πολύ χορό και τραγούδι

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας, με την παρουσία του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, Στέφανο, πολιτικών, πολιτιστικών Συλλόγων και μελών του Συλλόγου.

(Φωτο: Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου και στη συνέχεια ακολούθησε ποντιακό γλέντι, όπου το κέφι ήταν άφθονο.

(Φωτο: Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας)

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας, αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας ευχαριστεί θερμά τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, Στέφανο, για την παρουσία του στη κοπή της πίτας μας και τους πολιτικούς εκπροσώπους,τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθεριάδου Τάνια τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Γάκη Χρήστο και τον Μουμτσάκη Απόστολο, αντιδήμαρχο Παιδείας και πολιτισμού.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Καρβάλης και Λεύκης, τον Σύλλογο Ποντίων φοιτητών και σπουδαστών Καβάλας, τον Πολιτιστικό Ποντιακό Σύλλογο Ελαιοχωρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γεωργιανής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαταμώνα και τον Σύλλογο Ποντίων Νέστου».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.