ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βοήθεια μόνο στους Σύριους προσφέρουν οι «Αργοναύτες» - «Το τουρκικό κράτος είναι σε θέση να βοηθήσει τους δικούς του πληγέντες», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους
Βοήθεια μόνο στους Σύριους προσφέρουν οι «Αργοναύτες» – «Το τουρκικό κράτος είναι σε θέση να βοηθήσει τους δικούς του πληγέντες», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας «Αργοναύτες»)
12 Φεβ
0
Σχόλια

Βοήθεια μόνο στους Σύριους προσφέρουν οι «Αργοναύτες» – «Το τουρκικό κράτος είναι σε θέση να βοηθήσει τους δικούς του πληγέντες», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους

Φαρμακευτική βοήθεια θα προσφέρει η Ένωση Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας
«Αργοναύτες». Η βοήθεια αυτή θα αφορά μόνο το λαό της Συρίας, καθώς το τουρκικό κράτος είναι σε θέση να βοηθήσει τους δικούς του πληγέντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Ποντίων «Αργοναύτες» Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εξέφρασαν προς τους αδελφούς μας Σύριους τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού.

Η Ένωση συγκεντρώνει φαρμακευτική βοήθεια για τους Σύριους, και μόνον, την οποία και θα παραδώσει στην πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στην Αθήνα. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας.

(Το τουρκικό κράτος είναι σε θέση να βοηθήσει τους δικούς του πληγέντες τόσο υλικά όσο και οικονομικά αρκεί και μόνον να σταματήσει τους βομβαρδισμούς στην Συρία κατά αμάχων πόσο μάλλον αν μείωνε και τα έξοδα των καθημερινών παραβιάσεων του εναέριου εθνικού μας χώρου. Ωστόσο θα εκφράσουμε εξίσου τα συλλυπητήρια μας, από εδώ, στους συγγενείς των θυμάτων)».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.