ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκατοντάδες δέματα για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας συγκέντρωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
Εκατοντάδες δέματα για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας συγκέντρωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας-Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης»)
11 Φεβ
0
Σχόλια

Εκατοντάδες δέματα για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας συγκέντρωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Εκατοντάδες δέματα συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν μέσω της δράσης της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Μία κίνηση που φανερώνει, για ακόμα μία φορά, πως οι πολίτες της Νάουσας βρίσκονται κοντά στο συνάνθρωπο και στηρίζουν τις ανθρωπιστικές δράσεις της Λέσχης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στη σελίδα του Συλλόγου, εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σωματείου, επιδεικνύοντας περίσσεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ιδιώτες, ιερούς ναούς, επιχειρήσεις, νοσοκομείο και ομάδες, που συνέρρεαν τις δύο προηγούμενες μέρες στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια.

Επιπλέον ευχαριστεί για την αρωγή τους την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστας Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, καθώς και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.