ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ανδρέας Μιχαηλίδης : Mε Leandro Silva στους 16 του «Oktagon 40»
Ανδρέας Μιχαηλίδης : Mε Leandro Silva στους 16 του «Oktagon 40»
(Φωτο: oktagonmma)
05 Φεβ
0
Σχόλια

Ανδρέας Μιχαηλίδης : Mε Leandro Silva στους 16 του «Oktagon 40»

Ο Ανδρέας «Spartan» Μιχαηλίδης στις 4 Μαρτίου, στην πόλη Ostrava της Τσεχίας και την Ostravar Arena κάνει το ντεμπούτο του στο «Oktagon MMA», στο πλαίσιο του τουρνουά των 16 αθλητών που δίνει μεγάλο χρηματικό έπαθλο 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο νικητή.

Ο κορυφαίος Έλληνας MMAer αντιμετωπίζει τον 37 ετών Βραζιλιάνο Leandro «Apollo» Silva σε ένα πολύ δυνατό ματς στην φάση των 16.

Ο «Apollo»Silva έχει ρεκόρ με 26 νίκες – 10 ήττες και θητεία 3 ετών στην διοργάνωση του UFC, έχει όπου έχει αγωνιστεί άλλωστε και ο Μιχαηλίδης. Έχοντας ως άντρο των προπονήσεών του το «American Top Team» στην Φλόριντα, έχει, επίσης, εμπειρία από αναμετρήσεις στο PFL και το ACB. O τελευταίος του αγώνας ήταν στο «Oktagon» απέναντι στον Bojan Veličković, τον οποίο και κέρδισε με πλειοψηφική απόφαση σε ένα φοβερό ματς. Είναι επίσης ο μόνος μη Ευρωπαίος που παίρνει θέση μάχης στο τουρνουά.

Από την άλλη ο Μιχαηλίδης με ρεκόρ 13-6 κάνει στη συγκεκριμένη διοργάνωση τον πρώτο του αγώνα μετά την θητεία 4 αγώνων στο UFC.

Απέναντι σε έναν εξαιρετικά έμπειρο αντίπαλο θα χρειαστεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε αυτό το match up της welterweight κατηγορίας,  προκειμένου να μπει στην προημιτελική φάση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.