ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολοκληρώθηκε η πρώτη εθελοντική δράση για το 2023 της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης
Ολοκληρώθηκε η πρώτη εθελοντική δράση για το 2023 της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)
04 Φεβ
0
Σχόλια

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εθελοντική δράση για το 2023 της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης

Η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης, με εκπροσώπους τον πρόεδρό της, Ηλία Ιορδανίδη, τον αντιπρόεδρο και αντιδήμαρχο, Λάζαρο Τογρίδη, μέλη αλλά και φίλους του συλλόγου, σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς, παρέδωσε την Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου 2023, στην Δημοτική Ιματιοθήκη Αργυρούπολης, πάνω από 20 μεγάλες τσάντες με ρούχα και παπούτσια, με σκοπό να παραδοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αυτή ήταν και η πρώτη εθελοντική δράση της Ένωσης για το 2023 και μάλιστα στέφθηκε από επιτυχία. Πράγμα αισιόδοξο, καθώς αποδεικνύεται πως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση είναι για εμάς φάρος στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης έχει δεκάδες κοινωνικές υπηρεσίες για τις οποίες κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Όσο για εμάς ήταν η 1η μας κοινωνική δράση για το 2023 και έπεται συνέχεια. Σας ευχαριστούμε όλους».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.