ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλυπητήριο μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας για την απώλεια του Φίλιππου Τσιμπόγλου
Συλλυπητήριο μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας για την απώλεια του Φίλιππου Τσιμπόγλου
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης»)
03 Φεβ
0
Σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας για την απώλεια του Φίλιππου Τσιμπόγλου

Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Φίλιππο Τσιμπόγλου, γενικό διευθυντή της Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος – National Library of Greece, όποιος «έφυγε» από την ζωή την Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Φίλιππος Τσιμπόγλου υπήρξε αρωγός του έργου της Ευξείνου Λέσχης και υποστηρικτής της συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης»:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» αποχαιρετά τον Φίλιππο Τσιμπόγλου, γενικό διευθυντή της Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος – National Library of Greece. Ο Φίλιππος Τσιμπόγλου υπήρξε αρωγός του έργου της Ευξείνου Λέσχης και υποστηρικτής της συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. Επί των ημερών του η ΕΒΕ έγραψε μία νέα σελίδα με την μετεγκατάσταση της.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στην οικογένεια της ΕΒΕ».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.